Bezorgen

Indien u niet in staat bent om uw kavels zelf af te halen op de veiling locatie kunt u altijd een transporteur inschakelen. Zij zullen zorgdragen dat uw kavels worden afgeleverd op de door u gewenste locatie. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht, omvang en bezorglocatie van de goederen. Een transporteur moet u zelf regelen. Transporteurs zullen in alle redelijkheid een prijsopgave doen. De transporteurs laden, controleren en verpakken de goederen voor transport.

1. Voor het bezorgen van meubilair en andere grote zaken kunt u onder andere terecht bij De Meubeltaxi. Via www.demeubeltaxi.nl kunt u snel en gemakkelijk een prijsopgave berekenen.

2. De Online Bezorgservice is de ophaal- en bezorgdienst binnen de Benelux van de door u gekochte goederen. Goederen die wij zo al vervoeren zijn: keukens en sanitair, agrarische voertuigen, heftrucks, partijen hout, machines, gereedschappen en bouwmaterialen. Heeft u de goederen nog niet gelijk nodig of kunt u ze nog niet ontvangen? Dan is dat geen probleem, wij kunnen ze ook voor u opslaan in ons warehouse. Vraag uw offerte aan via onze website: www.onlinebezorgservice.nl. Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u uw gegevens invullen en de aanvraag plaatsen. Wij zullen u, na ontvangst van de aanvraag, zo spoedig mogelijk een offerte sturen Op onze website hebben we ook enkele richtprijzen voor u vermeld. Hebt u overige vragen, mail deze dan naar obs@vdslogistiek.nl en wij zullen ze voor u beantwoorden.

3. Voor het demonteren, monteren en transport van grotere machines kunt u onder andere terecht bij Jan van Dam Transport B.V.

Jan van Dam Transport B.V.
Industrieterrein Tappersheul Wilgenweg 20
3421 TV Oudewater
Tel.: (0)348 - 564 540
E-mail: info@janvandamtransport.nl
www.janvandamtransport.nl