• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
177 - 98 : Professionele optrekstang wandmontage

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Voor rugtraining en meer: ​​professionele optrekstang van Gorilla Sports Pull-ups worden terecht beschouwd als de hoogste discipline onder oefeningen met eigen gewicht: geen enkele andere oefening is effectiever als het gaat om het opbouwen van een brede rug. Met deze zwarte professionele optrekstang heb je er het ideale apparaat voor in huis. Hij is ontworpen voor wandmontage, heeft een zeer solide constructie en is belastbaar tot 150 kg. Afhankelijk van je lichaamsgewicht geeft dit je de ruimte om te trainen met een gewichtsvest. Hier zijn de verdere details over de professionele optrekstang: • Gevarieerde training door multi-grip met verschillende grip-opties • Handvatdiameter: 30 mm • Afmetingen: 122 x 51 x 34 cm (B x D x H) • Levering inclusief montage accessoires en handleiding • Eenvoudige montage Met de professionele optrekstang kun je deze oefeningen doen Met deze optrekstang kan je afhankelijk van je behoefte terugvallen op verschillende handgreepvarianten. Bij een brede grip train je het liefst je rug, bij een strakke grip worden de armen meer belast. Pull-ups met een comfortabele parallelle greep zijn ook mogelijk. Trouwens: zorgvuldig uitgevoerde pull-ups trainen ook de lichaamsspanning en dus de kernspieren. Is dat niet genoeg voor jou? Met deze pull-up bar kun je ook iets voor je sixpack doen, bijvoorbeeld met hanging leg raises: Hang aan de bar en breng je benen langzaam omhoog naar een horizontale positie.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 16 okt 2021 08:00
Sluitingstijd 27 okt 2021 14:38
Start bod € 52,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS TE AMSTERDAM

product
Details
Start: 16 okt 2021 08:00
Einde veiling: 27 okt 2021 14:00
Veiling beschrijving


Retourgoederenveiling Gorilla Sports (ongebruikt). In deze veiling o.a. halterbanken, dumbells, halterstangen, halterschijven, sissy squat trainers, kettlebells, optrekstangen, yogamatten, Cloudmed Icare 8-in-1 apparaten, Stokedale dumbell,- en haltersets,  etc.
Let op! Alle kavels ophalen in Amsterdam!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

ZATERDAG 30 OKTOBER 2021 VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie