• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
177 - 47 : Zwaartekrachttrainer

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Rugklachten komen veel voor en men denkt over het algemeen dat veel rust houden de oplossing is hiervoor. Echter is het tegenovergestelde waar, veel beweging (op de juiste manier) maakt de rug soepeler en sterker waardoor de pijn afneemt. Inversion therapie is een enorm populaire methode gebleken, om de druk op de schijven en zenuwen tussen de wervels te verminderen. Veel doktoren en chiropractors beamen dat beweging en inspanning het middel zijn tegen rugpijn en stijfheid. Deze Zwaartekrachttrainer is ontworpen om stress te verminderen, uw houding te verbeteren en de rug flexibeler en steviger te maken. Door de druk op de ruggengraat op een gecontroleerde manier weg te nemen, worden deze doelen op een aangename manier bereikt. Dit apparaat maakt gebruik van de zwaartekracht om de druk op de rug weg te nemen. In een vloeiende beweging kunt u gemakkelijk schakelen van opstaande positie naar complete inversie. De Zwaartekrachttrainer is aanpasbaar op de lengte van je lichaam en eenvoudig opklapbaar, daarnaast is deze voorzien van een comfortabele rugsteuning.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 16 okt 2021 08:00
Sluitingstijd 27 okt 2021 14:36
Start bod € 100,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS TE AMSTERDAM

product
Details
Start: 16 okt 2021 08:00
Einde veiling: 27 okt 2021 14:00
Veiling beschrijving


Retourgoederenveiling Gorilla Sports (ongebruikt). In deze veiling o.a. halterbanken, dumbells, halterstangen, halterschijven, sissy squat trainers, kettlebells, optrekstangen, yogamatten, Cloudmed Icare 8-in-1 apparaten, Stokedale dumbell,- en haltersets,  etc.
Let op! Alle kavels ophalen in Amsterdam!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

ZATERDAG 30 OKTOBER 2021 VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie