• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
144 - 77 : Adductor Dijbeen Trainer

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Op het eerste oog is het misschien niet helemaal duidelijk waar deze dijbeen trainer voor bedoeld is. Wij gaan je helpen! Je plaatst ‘m tussen je benen om hier vervolgens de binnenkant van je dijen mee te trainen. Dit onderdeel wordt namelijk nog wel eens vergeten. Daarnaast is dit voor sommige vrouwen een heikel punt. Dankzij deze dijbeen trainer zijn die ‘chicken wings’ binnenkort verleden tijd! Goed om te weten; de dijbeen trainer is multifunctioneel inzetbaar. Je kunt ‘m namelijk ook gebruiken om je armen mee te trainen. Het voordeel van deze dijbeen trainer is dat ‘ie klein en compact is. Hierdoor kun je de tool zeer gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Zelfs onderweg kun je de veer, want dat is het, tevoorschijn halen. Je gebruikt ‘m zittend of liggend. Of staand, als je de veer gebruikt voor je armen. De dijbeen trainer is bedekt met een schuimlaag, dit zorgt ervoor dat het comfort optimaal is.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 21 apr 2021 13:00
Sluitingstijd 05 mei 2021 14:28
Start bod € 20,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS MET GRATIS VERZENDING

Details
Start: 21 apr 2021 13:00
Einde veiling: 05 mei 2021 14:00
Veiling beschrijving


Naveiling retourgoederen Gorilla Sports (ongebruikt).
Nu met gratis verzending, vanwege de Corona maatregelen mogen we niet meer uitleveren vanuit ons magazijn. Nu met verlaagde startbiedingen!!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

N.V.T.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie