• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
144 - 70 : Buikspiertrainer met mat

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Met deze luxe buikspiertrainer met mat kun jij je buikpieren op traditionele wijze aanpakken. Met dit apparaat doe je je sit-ups, zonder dat je last van je rug of nek krijgt. En dankzij de handige mat blijven je kleren schoon. Sit-ups zijn niet bij iedereen geliefd. Veel mensen verafschuwen de oefening, omdat deze vrij zwaar is en vaak tot nekklachten en rugklachten leidt. Toch zijn sit-ups, mits goed uitgevoerd, een uitstekende manier om de buikspieren te trainen. Met behulp van deze buikspiertrainer, kun je je sit-ups uitvoeren zonder dat je je nekspieren dreigt te verrekken: je houdt je armen niet achter je hoofd en je nek wordt comfortabel ondersteund door een kussen. Sit-ups worden met behulp van de buikspiertrainer een stuk eenvoudiger. Terwijl je met je armen het frame van de buikspiertrainer vasthoudt en je hoofd op het kussen rust, begeleidt de buikspiertrainer je tijdens de sit-up beweging. Door de gebogen vorm van het frame, zal je ruggengraat op een natuurlijke wijze buigen, zonder dat je je rug blesseert. Trainen met behulp van de buikspiertrainer is eenvoudiger dan zonder, echter niet per sé minder zwaar voor je abs, en dat is maar goed ook natuurlijk. Een oude fitness wijsheid zegt immers: 'no pain, no gain'. Hoe minder je met je armen de opgaande beweging van je bovenlijf stimuleert, des te meer zullen je buikspieren aan de bak moeten om de beweging te maken. Voor je het weet, branden ze: dan weet je dus dat je goed bezig bent!
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 21 apr 2021 13:00
Sluitingstijd 05 mei 2021 14:07
Start bod € 45,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS MET GRATIS VERZENDING

Details
Start: 21 apr 2021 13:00
Einde veiling: 05 mei 2021 14:00
Veiling beschrijving


Naveiling retourgoederen Gorilla Sports (ongebruikt).
Nu met gratis verzending, vanwege de Corona maatregelen mogen we niet meer uitleveren vanuit ons magazijn. Nu met verlaagde startbiedingen!!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

N.V.T.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie