• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
144 - 57 : Gyronetics 2-in-1 bokszak en optrekstang

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Dit is een bokszak en optrekstang in 1! De stang is van staal en ideaal om de rug, schouders en biceps aan te pakken. De bokszak weegt 21 kg, is verwijderbaar en is gemakkelijk te monteren. Perfect voor thuis! Voor een sterk, gespierd lichaam hoef je niet per se naar de sportschool. Deze 2-in-1 bokszak en optrekstang biedt je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om écht fit en sterk te worden. ‘Old school training’, ofwel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines. Tests tonen immers aan dat de meeste fitnessfanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Neem een kijkje in een willekeurige gym, en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die 'krachtpatsers' zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje 'pull ups' eruit te knallen!
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 21 apr 2021 13:00
Sluitingstijd 05 mei 2021 14:10
Start bod € 55,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS MET GRATIS VERZENDING

Details
Start: 21 apr 2021 13:00
Einde veiling: 05 mei 2021 14:00
Veiling beschrijving


Naveiling retourgoederen Gorilla Sports (ongebruikt).
Nu met gratis verzending, vanwege de Corona maatregelen mogen we niet meer uitleveren vanuit ons magazijn. Nu met verlaagde startbiedingen!!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

N.V.T.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie