• Bel +31(0) 20 210 16 44
  • Faillissements- en Retourgoederenveilingen
144 - 52 : Multifunctionele crosstrainer

Deze veiling is gesloten u kunt niet meer bieden op de kavel

Deze crosstrainer is ideaal om thuis af te vallen, fit te worden of om aan je conditie te werken. De trainer is belastbaar tot 110 kg en voorzien van een functie voor hartslagmeting. Ook is de weerstand te verzwaren en de stoel te verstellen. Deze crosstrainer is uitgerust met een functie voor hartslagmeting (via de handgrepen) en een boardcomputer: hét complete apparaat voor in je homegym. Of je nu een pure krachtsporter bent of juist aan het trainen bent om vet te verliezen en conditie op te bouwen, deze multifunctionele crosstrainer is een ideaal apparaat voor iedereen die serieus thuis wil sporten. Krachtsporters kunnen perfect hun gehele lijf opwarmen op de crosstrainer en toch nog even een beetje cardiotraining meepakken voordat het ijzer wordt opgepakt. Duursporters die met alleen maar hardlopen of fietsen de spieren in het bovenlijf verwaarlozen, kunnen op dit apparaat het spierenstelsel in balans brengen. De multifunctionele crosstrainer is in te stellen op diverse weerstandniveaus, waarbij zowel de armen als de benen hard aan de bak moeten. Via de handige boardcomputer houd je al je vorderingen bij en kies je jouw gewenste trainingsprogramma. Het voordeel van trainen op deze speciale hometrainer boven een hardloopsessie is het feit dat de kniegewrichten veel minder aan slijtage onderhevig zijn. Bovendien ondervinden ook de armspieren de nodige weerstand, waarmee het gevreesde 'marathonbovenlijf' vermeden wordt (ook bij fanatieke wielrenners waar te nemen). Doordat je op het display je hartslag kunt waarnemen, kun je precies zo trainen dat je optimaal vet verbrandt op de voor jou optimale hartslag.
KAVEL GEGEVENS
Start veiling 21 apr 2021 13:00
Sluitingstijd 05 mei 2021 14:01
Start bod € 115,00

RETOURGOEDERENVEILING GORILLA SPORTS MET GRATIS VERZENDING

Details
Start: 21 apr 2021 13:00
Einde veiling: 05 mei 2021 14:00
Veiling beschrijving


Naveiling retourgoederen Gorilla Sports (ongebruikt).
Nu met gratis verzending, vanwege de Corona maatregelen mogen we niet meer uitleveren vanuit ons magazijn. Nu met verlaagde startbiedingen!!

Kijkdagen

N.V.T.

Ophaal dag(en)

N.V.T.

Door deze veilingsite te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie